Известие

Collapse
No announcement yet.

много гори

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от vladu
    е що не съдим по това, че на някои все пак им дава 12?

отделно колежката е написала 14-15, което не е 13-14.
    Ти пък много си подробен .......Може пък на колежката да е тежък крака... ..стига сме спамили...нека да се направи диагностика и тва е, ето аз примерно моята я водих онзи ден. Компа не отчете проблеми, разхода ми е 13 литра.
    Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
    Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

Да обобщим през зимата:

12-15 градско в зависимост от номера на обувките

8 извънградско в зависимост от номера на обувките

Alfa Romeo 145 Junior '98 1.6 TS | Газ (Бардолини)

Comment

мойта прескача 15 и т'ва ако е нормално, незнам кое е плашещо... Имам приятел със Субару Аутбек 2,5 и харчи по малко от 15... тва ако са коли...
        Alfa Romeo 145 1,6 TS 16V 1999 с нова ламбда сонда (дано не е напразно)

Comment

145 1,6 TS 16V 1999 17л/100км
          Ходи на диагностика
          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

17/100 - същото като колегата! Абсолютно.
            Ходих на диагностика - ламбда сонда - (300лв.) честито
            Интересно колко ще харчи сега, да видим.............. ако не падне до 12 ще изям сондата!!!
            Alfa 145 1.6 TS 16V '99
            Toyota Corolla 1.4 VVTi

Comment

толкова е разхода ...

отдавна повтарям аз ... стара бензинова кола която я караш постоянно а не до кварталното кафе слагаш газ .... инче хвърляш пари на вятъра

Няма стара кола(10 годишна) в перфектно техническо състояние .Особенно пък алфа
              Ако някой сега земи да ми обяснява как неговата кошница била перфектна .. айде няма нужда . Перфектна си мислиш че е щото примерно си сменил на половината кола частите ама замисляш ли се че частите които си сложил нямат нищо общо като качество с оригиналните .

Comment

Е колега и аз имам служебна нова corolla, ако сравнявам по разход, определено королата е доста по-икономична (8 градско). Но возията на алфата си я бива, нищо, че е стара, королката направо пърпори в сравнение със звяра, особено в наклон (то е разбираемо, все пак е 1.4).
                Alfa 145 1.6 TS 16V '99
                Toyota Corolla 1.4 VVTi

Comment

всичко така, при положение, че ти пука за разхода и не ти пука за колата.
                  I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                  Roosevelt

Comment

Първоначално публикувано от Pinky
                    всичко така, при положение, че ти пука за разхода и не ти пука за колата.
                    Усещането от карането на нито една икономична кола не може да се сравни с УДОВОЛСТВИЕТО от ламята Алфа.
                    Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                    My Red Love
                    AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Аз съм си съвсем доволен от разхода и от вървенето, колицата ми е на около 115к км и си дава разход по книжка, само извънградско неможах да я смъкна на 6.5, но може би минаването ми през центро на Плевен си е казало думата... Карам я с 95, с добавка на Петрол , а и това е зимата, лято в моите ръце още не е видяла, може пък още по-икономична да излезе .
                      '99 Alfa Romeo 145 1.4 TwinSpark - (ГИ) - история

Comment

на моита секи ден и сипвам по 20 лв ,95 и минавам 120км от които 20 са в софия другото е иван градско,много зависи и каккав е бензина
                        alfa romeo 145 1.6 t.s.
                        alfa romeo alfeta gtv 2000

Comment

17/100 - същото като колегата! Абсолютно.
                          Ходих на диагностика - ламбда сонда - (300лв.) честито
                          Интересно колко ще харчи сега, да видим.............. ако не падне до 12 ще изям сондата!!!
                          Колега ква е тая сонда 300лв !?!?!

Разхода на мойта 1.6 ТС е 10 извън градско с скорост 100/110км,градско над 15 а в момента е около 27/100 но имам проблеми с дебитомера за което повечето разбирачи неми вярват
                          Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
                          Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
                          Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
                          Mercedes Benz A170 CDI FL '01
                          Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

Разхода на мойта 1.6 ТС е 10 извън градско с скорост 100/110км,градско над 15 а в момента е около 27/100 но имам проблеми с дебитомера за което повечето разбирачи неми вярват [/quote]

Е то по тая логика, ако ще харчи над 15, може и без сондата да се кара.
                            Мойта с развалената сонда и винаги студена, защото я карам на кратки разстояния дава 17-18.
                            Alfa 145 1.6 TS 16V '99
                            Toyota Corolla 1.4 VVTi

Comment

Пинки , ранобудниче и блала
                              вие прочетотхте ли моят преден пост или гледахте снимката на аватара .... ???
                              Изобщо никъде не съм рекламирал Королата ....върнете се и прочетете
                              (пък щом тръгвате да сравнявате .....ако ви кажа колко ми харчи дизеловата корола в града и извън града и тръгнете да го срвнявате с бензинова алфа ще се хвърлите от някой мост.... , ам не е тва идеята на моя пост . )

Тва което казах е че стара 10 годишна бензинова кола най - добрият вариант е да и сложиш ГАЗ . Пак си върви много добре ( много хора казват че върви повече от на бензин ) а освен че върви и разхода е двойно по малък като пари .. толкова е просто

просто стара кола никога не е на 100 % наред , даже и всичко да и смениш пак няма да е наред щото части те са менте и майсторите са некадърни .

а Пинки някой който кара една от най ефтините коли на пазара да казва че не му пука за разхода , айде моля те ...

Comment

Първоначално публикувано от trouble
                                Първоначално публикувано от vladu
                                е що не съдим по това, че на някои все пак им дава 12?

отделно колежката е написала 14-15, което не е 13-14.
                                Ти пък много си подробен .......Може пък на колежката да е тежък крака... ..стига сме спамили...нека да се направи диагностика и тва е, ето аз примерно моята я водих онзи ден. Компа не отчете проблеми, разхода ми е 13 литра.
                                При кой колега , отговори ми на лс , може да ти измислим нещо
                                BMW 330 D 280h.p600nm by TST Bmw 725 Toyota Yaris T.Sport ex Alfa Romeo 145 2.0 16v Turbo 200hp Suzuki Burgman 400 Malossi kit

Comment

Working...
                                X